Bijeenkomst

Anja van Niersen bestuursvoorzitter Allego

14 september 2020

Na een carrière in de IT, richtte Anja van Niersen in 2013 Allego op. Dit bedrijf legt de focus op het verbeteren van luchtkwaliteit in stedelijke gebieden en het stimuleren van emissievrij transport. Inmiddels is zij voorzitter van de raad van bestuur van de Allego Group, een internationaal succesvolle organisatie. Wanneer je een elektrische auto rijdt, zul je de laadpalen in de regio Arnhem-Nijmegen met het logo van Allego herkennen!

Sinds 2013 werkt Allego aan slimme laadoplossingen met bijbehorende services voor elektrisch vervoer in Nederland, Duitsland en België. Allego werd uitgeroepen tot “Parel van de Regio” door The Economic Board. Deze Board stimuleert economische groei in de sectoren energy, food & health in de regio Arnhem-Nijmegen.

Anja van Niersen neemt ons deze avond mee in haar persoonlijke carrière verhaal, haar drijfveren, uitdagingen, successen en leerpunten. Het wordt een interessante interactieve avond die bruist van de energie. Voel je van harte uitgenodigd om je te laten inspireren door deze powervrouw!

We eten en vergaderen coronaproof in Fort Lent in een ruimte waar je met circa veertig mensen anderhalve meter afstand kunt houden. Bij mooi weer kunnen we vooraf borrelen op het dak van het fort waar je een prachtig uitzicht over de Waal en de Ooy hebt.

 

Volgende bijeenkomst:

10 april 2023
Bekijk de agenda