Bijeenkomst

College tour met Anneke Westerlaken

14 november 2022

Ben je ook zo benieuwd hoe je als 38-jarige vrouw voorzitter van een branchevereniging wordt?

In een college tour- achtige setting gaan we in gesprek met  Anneke Westerlaken, voorzitter van ActiZ, bestuurslid Start Foundation en raadslid van de SER (Sociaal-Economische Raad).

Anneke is een inspirerende leider en aanjager van verandering! Ze combineert haar werk met verschillende nevenfuncties, een gezin, regelmatig sporten en een rijk sociaal leven met familie en vrienden. Hoe doet Anneke dat?

Wat betekent voor Anneke (vrouwelijk) leiderschap en hoe geeft zij hier vorm aan? Wat zijn haar ambities en hoe is ze op deze plek terecht gekomen? Welke dilemma’s komt ze tegen in haar functie? Hoe verbindt ze zich met andere vrouwen?

Al jullie persoonlijke vragen aan Anneke kun je haar stellen in een interactieve bijeenkomst die begeleid zal worden door netwerklid Matilde Maussen die met Anneke Westerlaken studeerde aan de Universiteit Utrecht.

 

Anneke Westerlaken (1983) is sinds 1 januari 2022 voorzitter van de brancheorganisatie Actiz. Actiz is de branchevereniging van circa 400 zorgorganisaties, die met 500 duizend medewerkers twee miljoen kwetsbare ouderen en chronisch zieken verplegen en verzorgen. Thuis, in het verpleeghuis en in de verblijfsvoorzieningen tussen ziekenhuis en thuis in.Hiervoor was zij o.a. voorzitter van CNV Zorg en Welzijn en CNV internationaal. Zie: https://www.linkedin.com/in/annekewesterlaken.

Volgende bijeenkomst:

31 augustus 2024
Bekijk de agenda