Bijeenkomst

Gaan voor Goud: Nationaal Sportcentrum Papendal

12 september 2022

Altijd al eens willen zien of weten hoe een topsporter traint? Op 12 september bezoeken we het nationale sportcentrum Papendal in de bossen aan de rand van Arnhem. Na het diner worden we rondgeleid op deze bijzondere locatie.

Sportcentrum Papendal is een Olympische topsporttrainingslocatie. Ruim 400 topsporters en toptalenten, zowel Olympisch als Paralympisch, maken dagelijks gebruik van de topfaciliteiten. Papendal is de thuisbasis van NOC NSF.

Papendal is ook een centrum voor Topsport en Onderwijs. Dit betekent dat topsporters op één locatie fulltime wonen, trainen en studeren. Met als doel dat topsporters in hun sport en hun studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Tijdens de rondleiding brengen we een bezoek aan de verschillende trainingslocaties en aan het Topsportrestaurant, waar voedingswetenschap, sportdietiek en kookkunsten  samen worden gebracht om functionele topsportvoeding te bereiden. Ondertussen worden we bijgepraat over wat wonen en trainen op Papendal inhoudt.

Voorafgaand aan de rondleiding eten we in het (reguliere) restaurant van Papendal Hier vindt ook de borrel en Levend LinkedIn plaats.

LET OP: Papendal wil twee weken vantevoren weten met hoeveel deelnemers we komen. Wil je mee? Meld je dan uiterlijk 28 augustus aan!

PS. Als je je later dan 28 augustus afmeldt, zijn we genoodzaakt om de kosten van EUR 30,= in rekening te brengen.

Volgende bijeenkomst:

10 april 2023
Bekijk de agenda