Bijeenkomst

Hybride nieuwjaarsborrel (met boek)

10 januari 2022

Deze ‘hybride nieuwjaarsborrel’ start om 19.00 u met een aantal mini-borrels van 1 gastvrouw plus 2 gasten. Van 20.00-20.30 u treffen we elkaar dan allemaal via Zoom om samen te proosten op het nieuwe jaar. Vergeet niet je boek mee te nemen om te laten zien in de Zoom!

Kun of wil je niet ‘live’ borrelen, dan kun je alsnog aansluiten bij de Zoommeeting om 20.00 u. Daar zullen we samen het nieuwe jaar inluiden met een proost en een woord van de voorzitter. Aansluitend doen we een ‘boekenrondje’; welk boek heb je gekregen, spreekt het je aan of juist niet en hoop je met een ander lid te kunnen ruilen van boek? Ook als je het (nog) niet hebt gelezen is het leuk om van elkaar te zien wat de ‘oogst’ is en wat de eerste indrukken zijn! De eindtijd is in principe 20.30 u – maar het staat iedereen natuurlijk vrij om langer te blijven.

Praktisch: Wil je bij aanmelding doorgeven of je twee gasten wil ontvangen of liever zelf gast bent? Ook als je alleen bij de Zoom wil aansluiten horen we dit graag. De link daarvoor ontvang je zondag. Dit keer gaan we niet uit van een volledige maaltijd, maar alleen een eenvoudige borrel met eventueel een hapje. Als suggestie voor een gespreksonderwerp lijkt het ons mooi als jullie met elkaar iets delen over het boek dat je hebt ontvangen als cadeau. Vrijdag 7 januari delen we de drietallen voor de borrels in. We gaan ervan uit dat je zelf met je twee borrelgenoten afstemt wie zorgt voor drankjes, een hapje en de verdeling van de kosten. De overheid vraagt om het doen van een zelftest bij dit soort gelegenheden.

Volgende bijeenkomst:

13 november 2023
Bekijk de agenda