Bijeenkomst

Introductiebijeenkomst bioscoop Vue Nijmegen: Van ‘sabotage’ naar ‘inclusie’

17 april 2023

De termen diversiteit en inclusie duiken steeds vaker op – in relatie tot individuen, teams of in de samenleving. Maar waar staan ze eigenlijk voor en wat moet je ermee – of juist niet?  

Op deze bijzondere locatie beklimmen Samira Barari en Suzanne van Emden het podium om ons op een speelse en actieve manier te laten kennismaken met een paar aspecten van deze begrippen.  

Met een beetje theorie maar vooral veel interactie leer je in anderhalf uur de belangrijkste begrippen kennen. Je krijgt inzicht in hoe een gebrek aan inclusie kan leiden tot exclusie en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Dit helpt je (alledaagse) situaties eerder te herkennen en escalatie te voorkomen. 

Voorafgaand aan het inhoudelijke programma ontmoeten we elkaar al bij restaurant Humphrey’s in Nijmegen. Onder het genot van een drankje en een hoofdmaaltijd kun je alvast kennismaken met de andere leden, aspirantleden en introducées van het Vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen.  

 Onder begeleiding van:

Samira Barari is lid van het Vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen. Ze is eigenaar van Buro Diba (binnenkort te vinden via www.burodiba.nl), toezichthouder en werkt als beleidsadviseur bij de provincie Gelderland.  

Suzanne van Emden is eigenaar van ToTToT . Ze begeleidt duurzame ontwikkeltrajecten vanuit verbinding. Ze wordt veel gevraagd voor (semi-)overheid en OR Teams.
Facilitator van intervisie bijeenkomsten met vernieuwende methodes en deep democracy specialist. 

  

 

Volgende bijeenkomst:

8 januari 2024
Bekijk de agenda