Leden
Carine van Son

Carine van Son

Register Loopbaan Professional / coach
Pitch Plezier in je werk...
Wanneer je werkzaamheden goed passen bij wat je kunt en wilt en wanneer je daarbij ook nog eens werkt met collega's in een organisatie waar je je goed thuis voelt... dan is plezier in je werk heel dichtbij! En als je nog elke dag bijleert en ervaart dat jouw bijdrage er echt toe doet! Dan zit je goed!
Ik help je graag om daar te komen! Neem gerust contact op via carine.vanson@thaeles.nl of 06 14392018
Mijn specialismen: Loopbaanadvies en -begeleiding, coaching, outplacement, re-integratie. Ik werk voor alle branches en functies.
Ik coach op het gebruikmaken en uitbouwen van kwaliteiten, in werkzaamheden die bij je passen en in een setting waar jij je thuis voelt. Ik geloof stellig in persoonlijke ontwikkeling en groei.
Mijn werkwijze laat zich het beste omschrijven als positief prikkelend, praktisch, persoonlijk, inventief en doelgericht, waarbij ik het beste uit vele methodieken gebruik voor resultaat op maat. Ik heb geen pasklare oplossingen, maar ik draag bij zoveel ik kan; 100% inzet gegarandeerd.
Ik heb een open oog voor de kansen en mogelijkheden op de (regionale) arbeidsmarkt en volg de ontwikkelingen op de voet.
Ik ben een actieve netwerker en lid van verschillende professionele en regionale netwerken.
Organisatie Thaeles BV
Functie Register Loopbaan Professional / coach
Werkervaring daarvoor kun je mijn LinkedIn profiel raadplegen
Nevenactiviteiten ik voel me maatschappelijk ge├źngageerd; rechtvaardigheid en gelijke kansen hebben veel betekenis voor me. Als ik kan, wil ik mensen helpen om zich sterker te voelen en hun eigen pad te kiezen. Ik geef taalles aan vluchtelingen, ben mantelzorger en ontspan me door film, tennis, wandelen, muziek en vriendschappen.
Belangstelling voor andere functies altijd geïnteresseerd in werk dat me plezier geeft!
Website www.thaeles.nl