Leden
Clarence Rose

Clarence Rose

Expert energieneutraal bouwen, docent, bestuurder
Titel ing
Pitch Met scherpe visie en gedegen kennis over duurzaam en toekomstgericht bouwen ondersteun ik bouwpartners en opdrachtgevers op hun pad naar echte verduurzaming en initieer, waar mogelijk, de nodige cultuurverandering.
Organisatie KERN - Kennisinstituut Energetische Renovatie en Nieuwbouw
Functie Expert energieneutraal bouwen, docent, bestuurder
Werkervaring Als bouwkundig ingenieur en expert voor energieneutraal bouwen begon Clarence Rose ruim 10 jaar geleden aan haar missie om de bouw in Nederland van binnenuit te veranderen naar een meer duurzame en mens- en milieuvriendelijke industrie. De door haar ontworpen gebouwen zijn comfortabeler en gezonder dan de meeste gebouwen maar verbruiken tot 90% minder energie.
Zo is zij initiatiefnemer en bestuurder van het netwerk De nieuwe aanpak in de bouw (DNA), een inspiratienetwerk voor koplopers in de duurzame bouw. Ook is zij medeoprichter en voorzitter van het Kennisinstituut voor Energetische Renovatie en nieuwbouw (KERN) waarin koplopers ervaringen delen met conculega’s en de beschikbare kennis zo de nodige impact krijgt. Binnen haar eigen bedrijf werkt zij als adviseur voor passiefhuistechnologie en kwaliteitsborging bij zeer energiezuinige bouwprojecten.
Website www.kennisinstituutkern.nl
Zakelijke mijlpalen 2009 - oprichting eigen adviesbureau, Azimut Bouwbureau
2011 - initiator netwerkvereniging DNA in de bouw
2013 - oprichting Kennisinstituut KERN