Leden
Fleur Buiteman

Fleur Buiteman

Titel mr.
Pitch Mijn kracht is over grenzen heen kijken, ben graag betrokken bij veranderingen en vernieuwing. Ik ben oplossingsgericht, ondernemend, verbindend, praktisch en ben van nature positief en enthousiast.

Ik houd van eenvoud: zowel in esthetiek als versimpeling waar mogelijk: de dingen naar hun aard omschrijven en aanvliegen. Maak het niet moeilijker dan het is!
Werkervaring In de afgelopen 17 jaar verschillende juridische functies binnen financiële dienstverlener Achmea vervuld, voor de schademerken Centraal Beheer, FBTO, Avéro, Interpolis.
Daarvoor was ik werkzaam als jurist bij KWF Kankerbestrijding, op de afdeling nalatenschappen.
Mijn loopbaan begon ik na mijn studie als juridisch medewerker bij Eiffel, waarbij ik op detacheringsbasis bij verschillende opdrachtgevers heb gewerkt.
Nevenactiviteiten Ouderraad en commissies op de school van mijn kinderen.
Sporten: hardlopen, bergwandelen, fietsen.
Belangstelling voor andere functies Ik wil werken in een energieke omgeving waar ontwikkeling en collegialiteit hoog in het vaandel staat. In een organisatie die bijdraagt aan een betere maatschappij en waarin mijn competenties tot hun recht komen! Mijn motivatie en kennis & ervaring uit het bedrijfsleven maken mijn toegevoegde waarde groot!
Zakelijke mijlpalen Implementatie AVG (privacy) wetgeving binnen de grootste divisie van Achmea.
Het in de markt zetten van nieuwe producten, zoals de Rijstijlverzekering van FBTO, waarbij de premie afhankelijk is van je rijgedrag.
Ik krijg veel energie van trajecten waarbij complexe materie wordt vertaald naar eenvoud, bijvoorbeeld het herschrijftraject polisvoorwaarden in begrijpelijke taal (B1).