Leden
Fleur Buiteman

Fleur Buiteman

Bedrijfsjurist
Titel mr.
Pitch De afgelopen 10 jaar werkte ik als bedrijfsjurist, waarvan de afgelopen 3 jaar met Privacy (AVG) als specialisatie. Mijn kracht is om over grenzen heen te kijken, vraagstukken vanuit hun context te benaderen. Mijn capaciteiten gaan verder dan het juridische. Ik ben verbindend, toegankelijk, praktisch en kwaliteitsgericht.
Ik ben goed in het opstellen en schrijven van adviezen. Daarnaast houd ik van eenvoud: de dingen niet moeilijker maken dan ze zijn!
Organisatie Achmea
Functie Bedrijfsjurist
Werkervaring In de afgelopen 17 jaar verschillende juridische functies binnen financiële dienstverlener Achmea vervuld, voor de schademerken Centraal Beheer, FBTO, Avéro, Interpolis.
Daarvoor was ik werkzaam als jurist bij KWF Kankerbestrijding, op de afdeling nalatenschappen.
Mijn loopbaan begon ik na mijn studie als juridisch medewerker bij Eiffel, waarbij ik op detacheringsbasis bij verschillende opdrachtgevers heb gewerkt.
Nevenactiviteiten Ouderraad en commissies op de school van mijn kinderen.
Sporten: hardlopen
Belangstelling voor andere functies Ik oriënteer mij op dit moment op een volgende stap in mijn carrière: ik krijg energie van samenwerken, ben praktisch ingesteld, analytisch en een doener. In een nieuwe functie lever ik graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens, natuur of maatschappij, waarin ik mijn competenties volop kan benutten! Ik wil daarin gebruik maken van mijn (juridische) ervaring in het bedrijfsleven en mijn brede inzetbaarheid.
Zakelijke mijlpalen Implementatie AVG (privacy) wetgeving binnen de grootste divisie van Achmea.
Het in de markt zetten van nieuwe producten, zoals het de Rijstijlverzekering van FBTO, waarbij de premie afhankelijk is van je rijgedrag.
Ik kreeg veel energie van het herschrijftraject polisvoorwaarden in Begrijpelijke taal (B1).