Leden
Martine Kamphuis

Martine Kamphuis

Principle Business Analyst
Titel Drs
Pitch Trots zijn op je werk, met veel zelfvertrouwen werken en plezier beleven aan de dingen die je elke dag doet. Daar sta ik voor.

Ik ben opgeleid als communicatiekundige en werk als lean black belt coach. Je kunt me vinden op het snijvlak van digitalisering, klantbeleving en klantprocessen. Ik leid impactvolle digitale verandertrajecten waar communicatie en leiderschap vaak de belangrijkste succesfactoren zijn.

Ik help professionals, leidinggevenden en teams met klantgericht presteren. Ik bouw solide programma’s en digitale roadmaps die praktisch en uitvoerbaar zijn. Ik zorg voor concrete resultaten, blije klanten en een goede samenwerking, zodat organisaties de nummer 1 keuze worden voor klanten én medewerkers en ze daarmee de verwachtingen overtreffen.

Droom jij ook van betere prestaties? Maar weet je niet zo goed welke interventies je kunt inzetten om een doorbraak te krijgen? Misschien kan ik je helpen of misschien wil je eerst even sparren. Neem gerust contact met me op.
Organisatie Visma Idella
Functie Principle Business Analyst
Nevenactiviteiten Voorzitter Gemeenschappelijke MR Flores Onderwijs
Voorzitter Programmacommissie Vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen (tot 1 maart 2024)
Studio Klantgeluk
Belangstelling voor andere functies Ik geef workshops op aanvraag voor teams en professionals die meer werkplezier willen en zichtbaar willen zijn voor klanten, collega's of stakeholders. Kijk op www.studioklantgeluk.nl.
Website www.studioklantgeluk.nl