Leden
Martine Kamphuis

Martine Kamphuis

Lean Black Belt Coach
Titel Drs
Pitch Ik ben als lean black belt werkzaaam tussen business & IT. Ik vervul rollen als business change manager, product owner en/of lead business analyst op het gebied van (digitale) klantprocessen. Ik werk aan het vernieuwen van de klantreis en een betere klant- en medewerkerervaring door slimmer werkende klantinteractie- en administratieve processen in te richten. Dit doe ik voor organisaties in de financiƫle en zakelijke dienstverlening die een stap voorwaarts willen zetten.

Daarnaast ben ik beschikbaar - via mijn eigen bedrijf Studio Klantgeluk - als coach voor professionals die meer uit de samenwerking met collega's, klanten en stakeholders willen halen. Kijk op studioklantgeluk.nl voor meer info over deze werkzaamheden.
Organisatie Visma Idella
Functie Lean Black Belt Coach
Werkervaring Diverse (leidinggevende) functies tussen business & IT op het gebied van procesmanagement en business change in de financiƫle dienstverlening.
Nevenactiviteiten Studio Klantgeluk (eigen onderneming) coaching en advies voor organisaties en professionals met vraagstukken op het gebied van klantfocus, werkeffect en werkplezier.
Website www.studioklantgeluk.nl