Leden
Mo Tiel

Mo Tiel

Projectmanager
Pitch Ik ben er van overtuigd dat elk individu kan bijdragen aan een betere wereld. Ieder van ons heeft invloed. Ik zou graag met andere mensen die ook zo in de wereld staan concrete plannen maken en die plannen uitvoeren die bidragen aan bijvoorbeeld een duurzamere samenleving.
Doe je mee ?
Organisatie Radboud Universiteit
Functie Projectmanager
Werkervaring Na mijn opleiding (HEAO-BI) heb ik gewerkt als systeemanalist bij verschillende bedrijven waaronder 2 jaar in Finland bij de universiteit van Kuopio, een detacheringsbureau en 5 jaar bij de Universiteit van Wageningen.
Twintig jaar geleden ben ik begonnen bij de Radboud Univeriversiteit. De eerste 10 jaar als manger van de ICT afdeling van de faculteit der Letteren.
Inmiddels werk ik 10 jaar als projectmanager van grotere ICT projecten op de RU.
Nevenactiviteiten Ik houd enorm van actieve reizen. In 2018 heb ik 4 maanden gefietst langs en door de Andes van Zuid-Amerika van Bolivia naar Ushuaia. En in 2014 heb ik een half jaar gefietst van Kenia naar Zuid-Afrika door 10 Afrikaanse landen.
Hoogtepunten van langer geleden op reisgebied zijn een jaar reizen door Aziƫ op mijn 28ste en een fietsreis met mijn destijds 10-jarige dochter door Maleisie.
Belangstelling voor andere functies Ik zou graag projecten wil leiden die op de een of andere wijze een bijdrage aan een betere wereld. Dat kan op het gebied van duurzaamheid of bij bijvoorbeeld de een of andere NGO.
Mijn projectmanagement ervaring en positieve instelling wil ik inzetten om met gemotiveerde mensen mooie resultaten neer te zetten.
Zakelijke mijlpalen In mei 2011 ontving ik de Raboud Universiteitspenning in brons vanwege mijn verdienstelijke optreden als projectleider in het project studentenportal.
Ook na dit project heb ik nog vele andere ICT gerelateerde projecten succesvol afgerond zoals het project privacy 2.0 waar ik als kwartiermaker verantwoordelijk was voor het klaarstomen van de RU voor de AVG. Of het project dat tot doel had de personeelsdossiers te digitaliseren.
Mijlpaal van mijn recentelijk afgesloten project digitaal toetsen is dat op 1 dag 850 studenten tegelijkertijd op verschillende lokaties 3 tentamens op chromebooks succesvol hebben afgelegd.