Leden
Nese Senol

Nese Senol

Algemeen directeur
Pitch Ik ben daar waar professionals, ideeën, bedrijven en organisaties samenkomen. Verbinden, zodat visies en ideeën kunnen floreren, professionals groeien en bedrijven en organisaties doelen en successen behalen. Ik luister en weet welke mensen uit ons team passen bij jullie uitdagingen.

Daadwerkelijke verbindingen ontstaan als mensen en merken in hun kracht staan, dichtbij zichzelf met een open blik naar de toekomst. In ons eigen bedrijf, Sanacount, streef ik ernaar dat iedere werknemer kan zijn wie hij is en zichzelf continu verbetert; een duurzame groei als professional. Bij onze opdrachtgevers ben ik altijd op zoek naar de drijfveer, dat zegt zoveel over een ondernemer, een bedrijf. Die drijfveer geeft energie.

Ik ben overtuigd van de kracht van authenticiteit, menselijke interactie, hard werken en de markt veroveren door waarde toe te voegen. Echte waarde, niet alleen in profit, maar ook in planet en people. Ik sta naast je, als mens en als ondernemer, om samen met jullie aan een duurzame en succesvolle toekomst te bouwen.
Organisatie Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies
Functie Algemeen directeur
Werkervaring - Algemeen directeur en eigenaar Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies, 2023 - heden
- Ambassadeur SDG Lokaal Nijmegen, 2021-2023
Website www.sanacount.nl
Facebook https://www.facebook.com/sanacount