Bijeenkomst

Bijeenkomst 11 december: Live kookworkshop bij Warmoes in Lent. Stuur een mail als je wil koken

11 december 2023

Het einde van het jaar komt dichterbij. Een sfeervolle maand om terug te blikken op een inspirerend jaar van het netwerk. Dit doen we de laatste maand van het jaar door samen te koken. Een heerlijke avond als sfeervolle afsluiting van het jaar 2023.

Het centrale thema van deze avond is het terugkijken op 2023 en vooruitkijken naar 2024: wat wil je meenemen uit 2023, en wat zou je graag anders willen doen, of anders willen zien in 2024?

Luca Consoli zal deze avond een live kookworkshop geven.

Italiaans koken is zijn lust en zijn leven en hij adviseert als zodanig al jaren vele Italiaanse restaurants in de omgeving Nijmegen op het gebied van eten en wijn.

De lookworkshop vindt plaats bij historische tuinderij Warmoes in Nijmegen Lent. Omdat de keuken te klein is voor ons allemaal, kunnen 6 vrouwen onder leiding van Luca in de keuken de fijne kneepjes van het Italiaans koken leren.

Stuur een mail naar Lottekrabb@hotmail.com als je graag wil koken!

 

De andere vrouwen kunnen ondertussen in het café borrelen. Uiteindelijk eten we gezamenlijk.

 

Aanvang is 18.30

 

NB: Luca wil graag ook een social media kanaal beginnen waarop hij online kooklessen kan geven, dus als er vrouwen zijn die tips hebben voor hem hoe dit aan te pakken, laat het weten!

 

Volgende bijeenkomst:

8 juli 2024
Bekijk de agenda