Bijeenkomsten

Elke tweede maandag van de maand

De maandelijkse bijeenkomsten – altijd op de tweede maandag van de maand – vormen het kloppend hart van ons netwerk. We komen vanaf 18.00 bij elkaar om te borrelen, te eten en te netwerken. Bij voorkeur op een inspirerende locatie die bij het onderwerp van de avond past. Het diner gebruiken we voor bestuursmededelingen, het voorstellen van nieuwe leden en om elkaar beter te leren kennen. Tijdens het levend LinkedIn kun je de andere netwerkleden om advies of contacten vragen, maar ook successen delen.

Om 20.00 uur begint het ‘officiële’ programma dat op een gevarieerde manier een bijdrage wil leveren aan je ontwikkeling als professional. We zoeken altijd naar een goede mix van inspirerende sprekers, actuele onderwerpen, bedrijfsbezoeken en persoonlijke ontwikkeling.

Regelmatig vragen we ook een of meerdere netwerkleden om een avond te wijden aan hun expertise.  In de zomermaanden – juli en augustus – hebben we een lightprogramma, waar we vaak de natuur ingaan.

Wil je zien welke onderwerpen er in de afgelopen maanden aan de orde kwamen? Kijk dan bij vorige bijeenkomsten.

Nieuws

Bijeenkomst november online

Na een aantal geslaagde live-bijeenkomsten in de zomer, gaan we conform de geldende coronaregels weer online. Dat betekent dat de... Lees verder

Alle bijeenkomsten coronaproof

Na enkele bijeenkomsten die zich vooral in de buitenlucht afspeelden, gaan we het najaar in en netwerken we binnen. De... Lees verder