Bijeenkomsten

Elke tweede maandag van de maand

De maandelijkse bijeenkomsten – altijd op de tweede maandag van de maand – vormen het kloppend hart van ons netwerk. We komen vanaf 18.00 bij elkaar om te borrelen, te eten en te netwerken. Bij voorkeur op een inspirerende locatie die bij het onderwerp van de avond past. Het diner gebruiken we voor bestuursmededelingen, het voorstellen van nieuwe leden en om elkaar beter te leren kennen. Tijdens het levend LinkedIn kun je de andere netwerkleden om advies of contacten vragen, maar ook successen delen.

Om 20.00 uur begint het ‘officiële’ programma dat op een gevarieerde manier een bijdrage wil leveren aan je ontwikkeling als professional. We zoeken altijd naar een goede mix van inspirerende sprekers, actuele onderwerpen, bedrijfsbezoeken en persoonlijke ontwikkeling.

Regelmatig vragen we ook een of meerdere netwerkleden om een avond te wijden aan hun expertise.  In de zomermaanden – juli en augustus – hebben we een lightprogramma, waar we vaak de natuur ingaan.

Wil je zien welke onderwerpen er in de afgelopen maanden aan de orde kwamen? Kijk dan bij vorige bijeenkomsten.

Nieuws

Bijeenkomst in april 2020 naar 3e week

In verband met het Paasweekend verschuift de bijeenkomst van april 2020 voor één keer naar de derde maandag van de... Lees verder

Introductiebijeenkomst bij Burgers’ Zoo

Op 14 oktober zetten we onze deuren open voor vrouwen die belangstelling hebben voor ons netwerk. We zijn deze avond... Lees verder