Netwerk

Inspireren en verbinden

Een platform waar actieve vrouwen uit diverse beroepsgroepen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en informeren. Waar vrouwen elkaar kunnen helpen om in de juiste circuits terecht te komen. Waar vrouwen van elkaar kunnen leren om trots te zijn op zichzelf en hun ervaringen. Dat was de reden om het  Vrouwennetwerk Arnhem-Nijmegen dertig jaar geleden op te  richten. En die reden is nog steeds actueel.

Netwerkavonden

De inspiratie en verbinding ontstaat allereerst op onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten – altijd op de tweede maandagavond van de maand – waar we bij elkaar komen om te borrelen, te eten en te netwerken. Bij voorkeur op een inspirerende locatie die bij het onderwerp van de avond past. Het diner gebruiken we voor bestuursmededelingen, het voorstellen van nieuwe leden en om elkaar beter te leren kennen. Tijdens het levend LinkedIn kun je de andere netwerkleden om advies of contacten vragen, maar ook successen delen.

Ontwikkeling als professional

Via het ‘officiële’ programma willen we op een gevarieerde manier een bijdrage leveren aan je ontwikkeling als professional. We zoeken altijd naar een goede mix van inspirerende sprekers, actuele onderwerpen, bedrijfsbezoeken en persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig verzorgen vrouwen uit het netwerk een avond vanuit hun eigen expertise. Door de grote variëteit aan beroepen en werkvelden  binnen het netwerk bestrijken we zo een breed terrein aan onderwerpen.

Buiten de netwerkavond zoeken de leden elkaar op om samen te werken, om elkaar te adviseren of als klankbord te fungeren. Zo helpen we elkaar om een volgende stap in onze professionele ontwikkeling te zetten.

Wil jij ook lid worden van ons dynamische en gezellige vrouwennetwerk? Meld je dan aan als aspirant-lid of bezoek een van onze introductieavonden in april of oktober.

Nieuws

Bijeenkomst november online

Na een aantal geslaagde live-bijeenkomsten in de zomer, gaan we conform de geldende coronaregels weer online. Dat betekent dat de... Lees verder

Alle bijeenkomsten coronaproof

Na enkele bijeenkomsten die zich vooral in de buitenlucht afspeelden, gaan we het najaar in en netwerken we binnen. De... Lees verder