Leden

Lid worden?

Herken jij je in de uitgangspunten van het Vrouwennetwerk Arnhem-Nijmegen

  • Beschik je over een eigen netwerk en ben je bereid dit te delen?
  • Heb je kennis en werkervaring en ben je bereid dit te delen?
  • Heb je minimaal een hbo-denk- en werkniveau?
  • Wil je geïnspireerd worden en andere vrouwen inspireren?
  • Wil je bijdragen aan de diversiteit van het vrouwennetwerk?

Meld je dan aan als lid van het VNAN!

Stuur ons een mailtje en voeg je cv en een korte motivatie toe. Dat kan via het contactformulier.

We bespreken je aanmelding eerst in het bestuur, dat de diversiteit en de leeftijdsopbouw binnen het netwerk bewaakt. Als het bestuur je aanmelding accepteert, begin je met een aspirant-lidmaatschap van zes maanden. In die periode kunnen we uitgebreid met elkaar kennismaken.

Wil je liever eerst eens komen kijken op een bijeenkomst? Meld je dan aan voor een van de introductiebijeenkomsten: steeds op de tweede maandag van april en oktober. Zie de agenda

Het lidmaatschap van het VNAN kost € 80 per jaar. Het lidmaatschap gaat per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 1 december a.s.

Per bijeenkomst betaal je € 30 inclusief diner en twee drankjes. Tot een vooraf gespecificeerde datum kun je je aanmelden. Heb je je aangemeld en ben je toch verhinderd? Jammer, maar geen probleem! Er zijn alleen wel kosten.

Houd er dus rekening mee dat er door de organisatie al kosten zijn gemaakt na aanmelding. We hebben namelijk heldere afspraken gemaakt met locaties en restaurants om ervoor te zorgen dat de kosten voor de bijeenkomsten zo laag mogelijk en dus stabiel blijven. Dit betekent dat je een factuur ontvangt met de kosten voor deelname.

Afmelden kan dus kosteloos voor een bepaalde datum die we vooraf aan aspirantleden en leden communiceren. Bedankt voor je begrip! (Dit geldt niet alleen voor normale bijeenkomsten maar ook voor introductiebijeenkomsten.)

Dit zijn de belangrijkste zaken om vooraf rekening mee te houden. We zien je graag op de volgende bijeenkomst.

Nieuws

Introductiebijeenkomst op 8 april 2024

Op maandag 8 april 2024 zetten we onze deuren weer open voor belangstellenden. Overweeg je lid te worden of wil... Lees verder

VNAN: still going strong

Al bijna 35 jaar is het VNAN het netwerk voor sterke en inspirerende vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen. Wil jij... Lees verder