Leden

Lid worden?

Herken jij je in de uitgangspunten van het Vrouwennetwerk Arnhem-Nijmegen

  • Beschik je over een eigen netwerk en ben je bereid dit te delen?
  • Heb je kennis en werkervaring en ben je bereid dit te delen?
  • Heb je minimaal een hbo-denk- en werkniveau?
  • Wil je geïnspireerd worden en andere vrouwen inspireren?
  • Wil je bijdragen aan de diversiteit van het vrouwennetwerk?

Meld je dan aan als lid van het VNAN!

Stuur ons een mailtje en voeg je cv en een korte motivatie toe. Dat kan via het contactformulier.

We bespreken je aanmelding eerst in het bestuur, dat de diversiteit en de leeftijdsopbouw binnen het netwerk bewaakt. Als het bestuur je aanmelding accepteert, begin je met een aspirant-lidmaatschap van zes maanden. In die periode kunnen we uitgebreid met elkaar kennismaken.

Wil je liever eerst eens komen kijken op een bijeenkomst? Meld je dan aan voor een van de introductiebijeenkomsten: steeds op de tweede maandag van april en oktober. Zie de agenda

Het lidmaatschap van het VNAN kost € 80 per jaar. Het lidmaatschap gaat per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 1 december a.s.

Per bijeenkomst betaal je € 30 inclusief diner en twee drankjes. Tot een vooraf gespecificeerde datum kun je je aanmelden. Heb je je aangemeld en ben je toch verhinderd? Jammer, maar geen probleem! Er zijn alleen wel kosten.

Houd er dus rekening mee dat er door de organisatie al kosten zijn gemaakt na aanmelding. We hebben namelijk heldere afspraken gemaakt met locaties en restaurants om ervoor te zorgen dat de kosten voor de bijeenkomsten zo laag mogelijk en dus stabiel blijven. Dit betekent dat je een factuur ontvangt met de kosten voor deelname.

Afmelden kan dus kosteloos voor een bepaalde datum die we vooraf aan aspirantleden en leden communiceren. Bedankt voor je begrip! (Dit geldt niet alleen voor normale bijeenkomsten maar ook voor introductiebijeenkomsten.)

Dit zijn de belangrijkste zaken om vooraf rekening mee te houden. We zien je graag op de volgende bijeenkomst.

Nieuws

Veertig jaar VNAN

Dit jaar bestaat VNAN veertig jaar. Dat vieren we met een groots middag- en avondprogramma op zaterdag 31 augustus 2024.... Lees verder

Verregende bijeenkomst Millinger Theetuin toch een succes

Op 10 juni bezochten we de Millinger theetuin. Helaas regende het en door de hoge waterstand konden we de wandeling... Lees verder