Bijeenkomst

Bijeenkomst 12 juni: vitaliteit op het werk, een interactieve inspiratiesessie!

12 juni 2023

Vitaliteit op het werk? Ja hoor, daar doen we natuurlijk aan. We hebben een fruitmand en geven onze werknemers korting op een sportabonnement.

Ondanks de goede bedoelingen slaan organisaties die op deze manier denken over vitaliteit helaas de plank mis en laten veel kansen liggen. Wat is het dan wel? En waarom is het zo belangrijk voor organisaties én voor jezelf om prioriteit te geven aan vitaliteit? En hoe doe je dat dan?

In een interactieve inspiratiesessie nemen Janneke van Pelt en Diana Heijneman ons mee in de wereld van de Vitalogie, de leer over vitaliteit.

Met een klein beetje theorie, interactie en quizjes brengen Janneke en Diana de dialoog over vitaliteit op gang. Je leert over de Vitaliteitsschijf van Vijf en wat je zelf eventueel kunt doen om je (nog) meer bevlogen en energieker te voelen.

Janneke van Pelt is aspirant lid van het Vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen. Ze is Vitaliteitsadviseur, -coach, trainer/facilitator in persoonlijke ontwikkeling en eigenaar van Vitasense (www.vitasense.nl). Ze begeleidt organisaties en werknemers naar meer verbinding en vitaliteit op de werkvloer.

Diana Heijneman is Vitaliteitsadviseur, -trainer, Vertrouwenspersoon en eigenaar van En-JOY (www.en-joy.nl). Ze begeleidt organisaties vanuit veiligheid en vertrouwen naar meer vitaliteit.

Volgende bijeenkomst:

10 juni 2024
Bekijk de agenda