Bijeenkomst

Introductiebijeenkomst 8 april: zinnig en zorgvuldig omgaan met publiek geld in de provincie

8 april 2024

Suzan Matthijssen is directeur-secretaris bij de Rekenkamer Oost. Zij geeft leiding aan het bureau van de Rekenkamer Oost en is secretaris van het bestuur. De rekenkamer voert onafhankelijk onderzoek uit naar de doeltreffendheid, doelmatigheid en rechtmatigheid van het door de Provincie gevoerde beleid. Daarmee versterkt zij de kaderstellende en controlerende rol van Provinciale Staten. De Rekenkamer is een onafhankelijk instituut en daarmee geen onderdeel van de provinciale organisatie.

Tijdens deze bijeenkomst zal zij samen met de fractievoorzitter van Groen Links van de Provincie vertellen over de wijze waarop politiek en rekenkamer elkaar versterken in de praktijk en over de dilemma’s die bij een taakstellende organisatie in een dynamiek politiek krachtenveld spelen.

Op een interactieve manier doe je tijdens deze bijeenkomst mee aan de dialoog. Verrijk je maatschappelijke blik en meld je nu aan voor deze actuele en interessante introductiebijeenkomst van het vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen. Kom kennismaken met ons netwerk waarin we een diner en ons befaamde levend linkedIn combineren met een inhoudelijk programma.

De bijeenkomst zal in Nijmegen plaatsvinden, de exacte locatie maken we zsm bekend.

Interesse?

Meld je aan bij het netwerk en je ontvangt z.s.m. informatie over de mogelijkheden, de open avonden en het aspirant lidmaatschap.

Lees verder

Volgende bijeenkomst:

8 april 2024
Bekijk de agenda