Bijeenkomst

Reminder: introductiebijeenkomst 9 oktober, de energietransitie kan niet zonder powervrouwen

9 oktober 2023

Update: de introductiebijeenkomst is op het kantoor van Alliander in Arnhem. Het wordt een interactieve bijeenkomst onder leiding van Susanne Willems. Je kunt je nog tot en woensdag via de website aanmelden. Je bent van harte welkom om samen met ons de introducees te verwelkomen. 

Susanne Willems is regiomanager bij Alliander. Zij geeft leiding aan 200 technische professionals in Midden en Oost Nederland, verantwoordelijk voor het uitvoeren van storingen en onderhoud aan het elektriciteitsnet: “om een duurzame energievoorziening te leveren in 2030, moeten we nu méér werk maken, het net en het werk digitaliseren en continu innoveren. Deze uitdaging vraagt om sneller te anticiperen op ontwikkelingen en samenwerking intern, met partners en met onze klanten.”

De transitie naar een duurzame en groene toekomst vormt (een van) de grootste uitdaging van onze tijd. Technologische innovaties, klimaatakkoorden en politieke maatregelen moeten ervoor zorgen dat we overgaan van fossiele brandstoffen naar duurzame en hernieuwbare energiebronnen. Steeds meer worden we ons bewust van de impact van energiegebruik op het milieu en op klimaatverandering. Samen vormen bewustwording en leiderschap een krachtige combinatie in de transitie. Het motiveert mensen om duurzame keuzes te maken en ze te inspireren om actie te ondernemen.

Het motto van Susanne is ‘mensen maken de energietransitie’. Zij zal ons mee nemen in haar persoonlijke verhaal en hoe zij werkt aan de energietransitie van vandaag. Wat is de rol van vrouwelijk leiderschap en welk perspectief brengt Susanne zelf in bij management en medewerkers? Wat doet zij om het nemen van verantwoordelijkheid op de lange termijn positief te beïnvloeden en wat is de koers die Alliander vaart?

Meld je nu aan voor deze actuele en interessante introductiebijeenkomst van het vrouwennetwerk Arnhem Nijmegen. Kom kennismaken met ons netwerk waarin we een diner en ons befaamde levend linkedIn combineren met een inhoudelijk programma.

De locatie is het kantoor van Alliander in Arnhem.

Volgende bijeenkomst:

10 juni 2024
Bekijk de agenda