Bijeenkomst

Introductiebijeenkomst: stoor nooit een vlooiende aap!

14 oktober 2019

Waarom kennen olifanten geen glazen plafond? Wat voor apenbaas is jouw leidinggevende? Kunnen we iets leren van de samenwerking van stokstaartjes? Er zijn allerlei overeenkomsten tussen de dieren- en mensenwereld. En wellicht hebben dieren allang oplossingen gevonden voor problemen die ons dagelijks hoofdpijn bezorgen. Constanze Mager, bioloog en hoofd educatie bij Koninklijke Burgers’ Zoo vertelt ons hier meer over.

Constanze is schrijver van het boek  ‘Stoor nooit een vlooiende aap ‘. Ze kijkt daarin uiteraard naar onze collegaprimaten, maar vertelt ook verfrissende verhalen en anekdotes over minder voor de hand liggende diersoorten, zoals neushoornvogels, poetslipvisjes en flamingo’s.  Ze zoomt daarin vooral in op het gedrag en de oplossingen van vrouwelijke dieren.

Ze kunnen ons het nodige leren over communiceren, samenwerken, motiveren, efficiënt handelen en optimaal presteren.

We zijn deze avond  te gast bij Burgers’Zoo in Arnhem de werkgever van onze spreekster. De bijeenkomst is in het Safari Meeting Centre. Dat ligt op tien minuten lopen vanaf de hoofdingang.

Let op: zorg ervoor dat je uiterlijk om 18.15 uur bij de hoofdingang van Burgers’ Zoo bent! Daarna is de hoofdingang gesloten en kun je dus het park niet meer in

Volgende bijeenkomst:

9 september 2024
Bekijk de agenda