Bijeenkomst

Introductiebijeenkomst: stoor nooit een vlooiende aap!

14 oktober 2019

Waarom kennen olifanten geen glazen plafond? Wat voor apenbaas is jouw leidinggevende? Kunnen we iets leren van de samenwerking van stokstaartjes? Er zijn allerlei overeenkomsten tussen de dieren- en mensenwereld. En wellicht hebben diersoorten allang oplossingen gevonden voor problemen die ons dagelijks hoofdpijn bezorgen. Constanze Mager, bioloog en hoofd educatie bij Koninklijke Burgers’ Zoo vertelt ons hier meer over.

Constanze is schrijver van het boek  ‘Stoor nooit een vlooiende aap ‘. Ze kijkt daarin uiteraard naar onze collegaprimaten, maar vertelt ook verfrissende verhalen en anekdotes over minder voor de hand liggende diersoorten, zoals neushoornvogels, poetslipvisjes en flamingo’s.  Ze zoomt daarin vooral in op het gedrag en de oplossingen van vrouwelijke dieren. Zij kunnen ons het nodige leren over communiceren, samenwerken, motiveren, efficiënt handelen en optimaal presteren.

We zijn deze avond waarop ook introducees welkom zijn natuurlijk te gast bij de werkgever van onze spreekster Burgers’ Zoo in Arnhem.

Interesse?

Meld je aan bij het netwerk en je ontvangt z.s.m. informatie over de mogelijkheden, de open avonden en het aspirant lidmaatschap.

Lees verder

Volgende bijeenkomst:

11 november 2019
Bekijk de agenda