Bijeenkomst

Start lustrumjaar: ongedwongen netwerken op een manier die bij je past

11 november 2019

Wie kent het niet… Je gaat met wat lood in je schoenen naar een bijeenkomst met als doel ‘netwerken’ en daar sta je dan… in die groep mensen… Netwerken gaat niet alleen om jezelf op een interessante manier presenteren, maar ook om verbinden met de ander. Hoe zorg je er nou voor dat je jezelf presenteert op een manier die bij je past en je in staat stelt te verbinden met de ander? Hoe netwerk je op een ongedwongen manier?

Natuurlijk wil je ook spontaan overkomen, of liever nog – spontaan ZIJN, want dan gaat het beter. ‘Wees dus vooral SPONTAAN!’

“Eh.. ja… heel leuk allemaal dat netwerken”, denk je nu misschien. Spontaner overkomen, hoe doe je dat nou? Onder leiding van Cindy Pittens en Charlotte Rutgers Latour, trainers op het gebied van toegepaste improvisatie, gaan we ermee aan de slag in een ongedwongen, luchtige sfeer. Tijdens hun workshop krijg je slimme tips & tricks om het netwerken een stukje makkelijker en vooral LEUKER te maken, zodat je voortaan kunt netwerken op een manier die bij jou past!

Deze workshop, die de start vormt van ons lustrumjaar, wordt niet alleen grappig & gezellig, maar je steekt er ook nog wat van op! Wij kijken ernaar uit. Zien we je daar?

Volgende bijeenkomst:

31 augustus 2024
Bekijk de agenda