Bijeenkomst

Midzomer in de Millinger Theetuin

8 juli 2019

Een heerlijke wandeling door de Millingerwaard onder leiding van onze gids Tiny Wigman. Daarna borrelen, dineren en netwerken in oriëntaalse sfeer. Dat zijn de ingrediënten van de netwerkavond van juli in de Theetuin Millingen.

Tijdens het inhoudelijke deel van de avond vertelt Tiny Wigman ons meer over de landschapsontwikkeling in de gemeenten Millingen, Ubbergen en Groesbeek, waar ze sinds 2002 nauw bij betrokken was. Tiny is een van de oprichters van Bureau Niche dat werkt aan de verbinding tussen mensen en hun natuurlijke omgeving.

Praktische informatie

Let op: de Millinger Theetuin is alleen te voet te bereiken: draag dus gemakkelijke schoenen! Het is circa twintig minuten lopen vanaf de ingang aan de dijk in Kekerdom. Daar komen we om 18.00 uur bij elkaar en wandelen samen met onze gids Tiny Wigman naar de theetuin. Het is de bedoeling dat we samen naar de Theetuin lopen. Ben je later, laat het dan even weten aan een van de organisatoren.

Voor navigatie en parkeren is het handig om het Wilderniscafé de Waard van Kekerdom aan te houden. Dit ligt aan de Weverstraat 94, 6579 AG Kekerdom. Hier is voldoende parkeerruimte.

Kom je vanuit Kekerdom, dan ligt Het Wilderniscafé aan je rechterhand. De parkeerplaats is ongeveer twintig meter richting dijk aan linkerkant. Kom je vanaf de dijk, dan is de parkeerplaats meteen achter de dijk aan rechterkant. Dus voor het Wilderniscafé.

Voor de ingang van de Millingerwaard:  steek de dijk schuin over en houd het kerkje aan je linkerhand.  Na een paar boerderijtjes en meters zie je vanzelf de ingang Millingerwaard.

Volgende bijeenkomst:

9 september 2024
Bekijk de agenda