Bijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst 9 januari 2023

20 januari 2023

Tijdens de eerste netwerkbijeenkomst van het nieuwe jaar staan we stil bij het thema: ‘hoe kom en blijf ik in mijn kracht’.

Wil je graag ervaren hoe je (nog beter) in je kracht blijft in de roerige wereld om je heen? Of misschien doe je dit al? Weet je dan ook wat je precies doet? Tijdens deze avond krijg je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in dit prachtige thema. Je leert jezelf en de andere leden beter kennen maar bovenal leer je hoe je op mentaal, emotioneel en fysiek niveau in je kracht komt en blijft. Onze leden Ineke van den Berg en Caroline Hoogstraten begeleiden deze avond op een dynamische manier. Dit doen zij door middel van praktische oefeningen, tips en dialoog.

Ineke en Caroline werken samen in organisaties op het gebied van coaching en persoonlijk leiderschap. Ze combineren in hun begeleiding wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie, neuropsychologie en leringen uit de oude wijsheidstradities. Hun motto is dat leven en werken vanuit je persoonlijk kracht en plezier hebben in wat je doet, de grootste kans op succes biedt.

Spreekt jou dit aan en zoek je een waardevolle manier om het nieuwe jaar mee in te luiden? Meld je dan nu aan voor de netwerkbijeenkomst van januari. 

Volgende bijeenkomst:

31 augustus 2024
Bekijk de agenda