Bijeenkomst

WIL JIJ OOK WETEN HOE JE OPTIMAAL ONLINE KUNT PERFORMEN?

12 april 2021

 

Voor de bijeenkomst in april, traditioneel een introductiebijeenkomst, betekent dat dat ook introducees op deze avond van harte welkom zijn. We geven deze keer een iets andere invulling aan de avond. Anne Spies zal een digitale workshop over (digitaal) spreken verzorgen. Een workshop waarin we onze digitale skill kunnen verbreden en verder professionaliseren: meld je aan voor deze geweldige training!

WIE IS ANNE

Sinds 2006 is Anne presentatiecoach en eigenaar van Spies&Spreken. Anne spreekt graag, maar kent ook de kwaliteit van stilte. Met haar theater- en logopedieachtergrond, die ze op natuurlijke wijze vervlecht in haar werk, begeleidt ze al jaren sprekers door middel van training en coaching (online en in haar studio in Molenhoek) Anne danst, spreekt, zingt, etst, beweegt, inspireert, is scherp en positief. voor meer informatie  https://spiesenspreken.nl/

Anne zal zorgen voor passende werkvormen. Dit komt er zoal aan bod:

  • We gaan het hebben over voorbereiding, contact met het publiek en stiltes.
  • We spelen met de non-verbale aspecten van spreken.
  • Hoe zit/sta je voor een camera – webcam te presenteren?
  • We oefenen met de structuur van je verhaal.
  • Kun je het ook in één minuut vertellen?
  • Kun je spelen met melodie, hoog en laag spreken? Wanneer ben je overtuigend?
  • We oefenen met articulatie en verstaanbaarheid;
  • en met het vertellen van verhalen (storytelling)

De ervaring is dat iedereen aan het eind van deze workshop op het puntje van haar stoel zit, en het liefste nog meer wil uitproberen. Dus trek je beste pak aan en doe mee.

Alle deelnemers krijgen het handzame Spies&Spreken doosje met kaartjes en bierviltjes. Na aanmelding ontvang je een vragenlijst, die Anne gebruikt om haar aanwijzingen echt persoonlijk te maken. Wil je bij aanmelding er tevens voor zorgen dat het juiste adres bij ons bekend is (ingevuld op de website in je profiel), zodat we de pakketjes kunnen opsturen?

 

Volgende bijeenkomst:

9 september 2024
Bekijk de agenda