Leden
Matilde Maussen

Matilde Maussen

Beschikbaar voor management, afdelingshoofd, (programma)directie en RvT
Pitch Hallo, mijn naam is Matilde Maussen, 42 jaar jong en woonachtig in Nijmegen-Lent. Energiek, innovatief, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Het samenwerken met interne en externe partners om bij te dragen aan organisatieontwikkeling en complexe maatschappelijke vraagstukken vind ik een plezierige uitdaging. Snelle denker & daadkrachtige doener. Ervaren leider in het publieke domein.
Organisatie Open to work
Functie Beschikbaar voor management, afdelingshoofd, (programma)directie en RvT
Werkervaring zie Linkedin
Belangstelling voor andere functies Ben op zoek naar een grote organisatie, regio Arnhem/Nijmegen, waar een energieke en resultaatgerichte manager/afdelingshoofd/(programma)directeur welkom is om samen met collega’s te werken aan een complexe ontwikkelopdracht/veranderopgave. Bouwen aan nieuwe teams en afdelingen doe ik graag. Strategisch lobbyen, het voortouw nemen en de organisatie stevig(er) positioneren in externe netwerken kan ik goed. Mooi evenwicht tussen mens- en resultaatgerichtheid.

Ben op mijn best in de publieke sector, daar waar de nadruk ligt op het creëren van maatschappelijke meerwaarde, denk aan; overheid, onderwijs of zorg(random). Werk graag in een omgeving waar ‘innovatief en analytisch’ goed tot z’n recht komt. Authentieke leider met goede communicatie skills.

Wat betreft mogelijke positie RvT graag bestuurskundige/organisatiekundige/maatschappelijke/pedagogische portefeuille in een raad met aandacht voor diversiteit en een vernieuwende kijk op toezicht.